Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürsel Tekin'den o fotoğrafa sert tepki: İzmir'i yansıtmaz!

Gürsel Tekin'den o fotoğrafa sert tepki: İzmir'i yansıtmaz!

Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili Gürsel Tekin, "Hamza Dağ, İzmir’de bilinen algıları bozuyor. Bu seçimde İzmir’de kartlar yeniden dağıtılacak" notuyla paylaşılan fotoğrafa ilişkin olarak, "İçki satan bir mekanda sarışın kadınlarla fotoğrafınız İzmir'i yansıtmaz. Bir mesaj da vermez. İzmir demokrasinin şehridir. Çetelerle, narkotik bağımlıları ile olmaz" dedi.

  • Ege Postası
  • 05.02.2024 - 10:00
  • Güncelleme: 05.02.2024 - 16:44

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ'ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı dikkat çekti.

İki kadınla birlikte çekilen fotoğrafta, "Hamza Dağ, İzmir’de bilinen algıları bozuyor. Bu seçimde İzmir’de kartlar yeniden dağıtılacak" notu düşüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili Gürsel Tekin o fotoğrafa ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Tekin açıklamasında şunları söyledi:

SARIŞIN KADINLARLA FOTOĞRAFINIZ İZMİR'İ YANSITMAZ

"Sn. Hamza Dağ. Sizi bu fotoğrafla değil porselen tabakta pudra şekeri çekenlerle fotoğrafınızla hatırlıyoruz. İçki satan bir mekanda sarışın kadınlarla fotoğrafınız İzmir'i yansıtmaz. Bir mesaj da vermez. İzmir demokrasinin şehridir. Çetelerle, narkotik bağımlıları ile olmaz.

İZMİR NEDEN AYRIMCILIĞA UĞRUYOR?

Siz şunu anlatın, - Hukukun üstünlüğü konusunda ne diyorsunuz? - Neden İzmir yatırım alamıyor, ayrımcılığa uğruyor? - İzmir Belediyesi'ni vakıflara, zümrelere, şahıslara teslim edecek misiniz? - Partiniz hangi şehri yönetse ihanet etti. İhanet etmek için takiyye yapmaya ne kadar devam edeceksiniz?"

İşte o paylaşım:

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.