Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gürsu'ya bir salon daha yapıldı

Gürsu'ya bir salon daha yapıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Kapalı Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bursa’yı daha çağdaş bir kent haline getirmek için her alanda çalışmaların sürdüğünü...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 18:31
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Kapalı Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bursa’yı daha çağdaş bir kent haline getirmek için her alanda çalışmaların sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sporda öncü kent hedefi doğrultusunda yatırımların artarak devam ettiğini vurguladı.

    Okulun hemen yanında gerçekleştirilen törene Başkan Altepe’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, davetliler ve öğrenciler katıldı. Sağlıklı kentlerin ancak sağlıklı bireylerden oluşabileceğini dile getiren Başkan Altepe, bu nedenle spor yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Geçen 4 yıl içerisinde 102 spor tesisini hizmete aldıklarını hatırlatan Başkan Altepe, açılacak 7 spor tesisinden biri olan 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Spor Salonu’´nu hizmete sokmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.
    Bursa’´ya son 20 yılda 19 spor tesisi kazandırıldığını, kendi dönemlerinde yapılan spor tesisi sayısını dönem sonu itibariyle 119’´a çıkartmayı planladıklarını ifade eden Başkan Altepe, "Spora önem vermek lafla olmuyor, icraatla oluyor. Önem vermek demek yatırım yapmak demek" ifadelerini kullandı.
    AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, çocukları eğitim ve spor yapmaları konusunda uyardı. AK Parti olarak diğer hizmetlerin yanında eğitime ve spora büyük önem verdiklerini ifade eden Öztürk, "AK Parti olarak eğitimde reform yaptık. Lütfen eğitimle ve kitaplarla aranızdaki tüm engelleri kaldırın. İyi çalışın ve Türkiye’´yi daha iyi seviyelere getirin. Yine sporda eskiye nazaran inanılmaz mesafeler kat ettik. Sizin sağlıklı yetişmenizi istiyoruz. Sağlıklı nesil sağlıklı düşünür. Onun için spor salonları yapıyoruz. Hem sağlıklı yetişeceksiniz hem de uluslararası alanlarda başarılar elde ederek Türkiye’´nin adını en iyi şekilde temsil edeceksiniz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.