Dolar 34,1486
%0.04
Euro 37,9875
%0.19
Altın 2.886,200
%0.03
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de 1 Mayıs coşkusu

Güzelbahçe'de 1 Mayıs coşkusu

Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan işçiler ve memurlar, 1 Mayıs Birlik ve Dayanışma Günü nedeniyle biraraya geldi, davul zurna eşliğinde halay çekip, oynadı.

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 11:26
İZMİR - Güzelbahçe Belediyesi'nde çalışan 300'e yakın işçi ve memur, Belediye Düğün Salonu'nun bahçesinde buluştu. İşçi ve memurlara mangalda piliç ve kıymalı pide ikram edildi. 1 Mayıs Birlik ve Dayanışma Günü'ne, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İl Yöneticisi Fulya Türkelli, CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan, Belediye Meclis Üyeleri Ayşe Akın, Leyla Cengiz, Ertan Avkıran, İhsan Seyhan, Mehmet Eren ve Alpay Kandemir ile Belediye İş Sendikası 4 Nolu Şube Başkanı Cemal Küpeli katıldı.
Törende konuşan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Güzelbahçe'de yapılan her şey çalışan işçilerimizin ve memurlarımızın eseridir. Yolları da, parkları da kendi işçimizle yapıyoruz. Güzelbahçe'nin parasını Güzelbahçe'de bırakıyoruz” dedi. İnce, her şeye karşı çıkan, hiç bir şeyi beğenmeyen bir grup insanın olduğunu belirterek, “Ne yaparsak yapalım, ağzımızla kuş tutalım, bazı insanları memnun edemiyoruz” diye konuştu, herkesin 1 Mayıs Birlik ve Dayanışma Günü'nü kutladı.
CHP İlçe Başkanı Ednan Aslan da konuşmasında “Sol demek birlik, beraberlik, eşit paylaşım içinde yaşamak demektir. Sağ ise 1 Mayısların kutlanmasına izin vermemek, engellemek demektir. Biz gücümüzü emekten alıyoruz” dedi.
Belediye İş Sendikası 4. Nolu Şube Başkanı Cemal Küpeli de “Ezen ve ezilenler olduğu sürece, ezilen işçi sınıfının mücadelesi hiç bir zaman sona ermeyecektir” dedi.
Konuşmaların ardından omuzlara alınan Başkan İnce, davul zurna eşliğinde işçilerle birlikte halay çekti.

RESİM SERGİSİ VE FABRİKA ZİYARETİ
Bu arada belediyenin resim atölyesinde kurs alan ressamlar, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle resimlerini sergilediler, işçilerin beğenisine sundular. Başkan İnce, tören sonunda işçilere birer sardunya armağan etti.
Öteyandan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP Kadın Kolları üyeleri, MEBA Tekstil Fabrikasını ziyaret etti, işçilere çiçek verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.