Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'ye Kültür Evi

Güzelbahçe'ye Kültür Evi

Güzelbahçe Belediyesi, Yaka Mahallesi'ne dev bir kültür merkezi yaptırıyor.

  • Ege Postası
  • 21.05.2013 - 09:43
İZMİR - Yaka Mahallesi'nde sosyal ve kültürel alanı olarak imar planında yer alan 741 metrekarelik yere Tahtacı Kültür Evi inşa edilecek. Kültür Evi'nde konferans salonu, kütüphane, müze, aşevi (mutfak) muhtarlık ofisi ve gasilhane yer alacak.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Yaka Mahallesi'nin böyle bir Kültür Evi'ne ihtiyacı olduğunu belirterek, “Halkımızın istekleri doğrultusunda projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Yaka Mahallesi'nde inşa edeceğimiz bu Tahtacı Kültür Evi'nde; ülkemizin birliğini, bütünlüğünü göstermek adına inşaatın ön cephesinde kullanılacak taşları yurdun dört bir yanından getirteceğiz. Her taşın üzerine de nereden getirildiğini lazerle yazacağız” dedi.

KAHRAMANDERE'YE CAMİ
Kültür Evi'nin projesinin hazır olduğunu belirten İnce, başka bir projenin daha müjdesini verdi. İnce, “Kahramandere'de imar planında cami alanı olarak görünen 9 bin 130 metrekarelik yere cami yapacağız. Bunun için müftülükle görüşeceğiz. Bu projeyi de halkımızın desteğiyle, bağışlarıyla yapmak istiyoruz. Nitekim Belediye Meclis Üyemiz Sayın Özer Ertuğrul, daha şimdiden 1 Milyon lira bağış yapma sözü verdi” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.