Dolar 34,2441
%0.06
Euro 37,6082
%0.35
Altın 2.876,320
%0.23
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe’de mavi ile yeşil buluştu

Güzelbahçe’de mavi ile yeşil buluştu

Güzelbahçe Belediyesi, Yalı Balıkçı Barınağı’nın kıyı şeridine palmiye ve zakkum fidanı dikerek mavi ile yeşili bir kez daha buluşturdu.

  • Ege Postası
  • 04.12.2015 - 10:41
İzmir’de kişi başına yeşil alan oranının (13 metrekare) en fazla olduğu yerleşim merkezlerinin başında gelen Güzelbahçe’de yeşil alanlar, yeni peyzaj düzenlemeleriyle daha da çoğaltılıyor. Haberleşme ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Yalı Balıkçı Barınağı’nın kıyı şeridi yeşil dokuyla buluştu. Güzelbahçe Belediyesi, Yalı Balıkçı Barınağı’nın yaklaşık 500 metrelik kıyı şeridine boyları 4-5 metreyi bulan 21 adet palmiye ile deniz suyuna dayanıklı olan zakkum fidanları dikti.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sloganı ‘Mavi ile yeşilin buluştuğu kent’ olan ilçemizde yeşil alan oranını daha da artırmak, halkımızın maviyi yeşille birlikte görmesini sağlamak için Yalı Balıkçı Barınağı’nın etrafına Bademler ve Bayındır’daki üretim kooperatiflerinden temin ettiğimiz palmiyeleri ve zakkum bitkisini diktik. Halkımızın daha fazla yeşil alana kavuşması için çevre düzenlemelerine ve yeni parklar yapmaya devam edeceğiz” deyi konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.