Dolar 34,2436
%0.06
Euro 37,6121
%0.36
Altın 2.871,420
%0.06
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçeli kadınlar 'mikrop'la coştu

Güzelbahçeli kadınlar 'mikrop'la coştu

Güzelbahçe Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 81. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinlikte kadınlar ‘Mikrop’ adıyla ün yapan Hikmet Durmuş’un sahne performansıyla gönüllerince eğlendi. Kadınlara balık ekmek ikram edildi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2015 - 11:59
Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, Kadın Meclisi Başkanı Türkmen Köşk ve çok sayıda kadın katıldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada pek çok ülkeden daha önce, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını tanıdığını belirterek, “Türk kadını Atatürk’ün verdiği bu hakkı en iyi şekilde koruyup, daha ileriye götürmelidir. Siyasette ve toplumsal yaşamda daha fazla kadının aktif olarak görev alması için çaba sarfetmeliyiz” dedi.



Günün alam ve önemine uygun konuşmalardan sonra kadınlar ‘Mikrop’ sahne adıyla tanınan Hikmet Durmuş’un konseriyle devam etti. Kadınlar gönüllerince eğlendi. Bu arada kadınlara eğlence arasında balık ekmek ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.