Dolar 34,2492
%0.03
Euro 37,5772
%-0.14
Altın 2.921,010
%-0.02
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP İzmir pazara çıktı

HDP İzmir pazara çıktı

HDP'nin İzmir milletvekili adayları, halkla buluşmak üzere ziyaret ettikleri Narlıdere ve Karşıyaka Bostanlı pazaryerlerinde seçim bildirileri dağıtarak, halktan ve esnaftan 1 Kasım seçimlerinde "İnadına barış, inadına demokrasi, inadına özgürlük ve inadına hukuk" demelerini istedi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2015 - 11:53
İzmir milletvekili adaylarından Mülkiye Birtane ve Derya Öz, Narlıdere İlçe örgütü temsilcileriyle ziyaret ettikleri pazaryerinde halk ve esnafla görüştü. Pazaryeri önünde ayrıca, Ankara katliamında yitirilen insanlar için HDP Narlıdere İlçe Örgütü tarafından lokma döküldü.



Milletvekili adaylarından Eylem Yıldız da Karşıyaka İlçe örgütüyle birlikte temaslarda bulunarak HDP'nin seçim bildirilerini dağıttı, halka, barış ve demokrasi umudunu yitirmemek için sandığa gitmeleri ve seçimlerini yapmaları çağrısında bulundu. Eylem Yıldız Karşıyaka İlçe Örgütü ile Emekli-Sen'i de ziyaret etti. 

Öte yandan, adaylardan Müslüm Doğan, İbrahim Alkan ve Nazlı Masatçı Yamanlar seçim bürosu önünde konuşma yaparak, HDP'nin seçim taahhütlerini anlattı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.