Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakkarili başarılı öğrencilere Bursa gezisi ödülü

Hakkarili başarılı öğrencilere Bursa gezisi ödülü

Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi, başarılı öğrencilerini Bursa gezisi ile ödüllendirdi.Eğitim çalışmaları için Bursa’ya gelen Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 11:59
Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi, başarılı öğrencilerini Bursa gezisi ile ödüllendirdi.
Eğitim çalışmaları için Bursa’ya gelen Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti.
İsmet Alkan Anadolu Lisesi, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencilerini Bursa gezisiyle ödüllendirdi. 5 gün süreyle Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan öğrencileri kabul eden Atilla Gülsar, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Ziyarette konuşan Gülsar, “Türkiye’nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine hepimiz biriz. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye’deki güzellikler hepimize yeter. Yeter ki birbirimize anlayışla yaklaşalım ve anlamaya çalışalım.” dedi.

Atilla Gülsar, öğrencilerden hedeflerini belirleyip ona göre çalışmalarını tavsiye ederken, “İnsanların kendisini iki türlü geliştirip değiştirebileceğine inanıyorum. Bunlardan birisi çok okumaktır. Gelişim ve değişimin ikinci adresi ise çok gezmektir.” dedi. Atilla Gülsar, ziyarette Bursa’da edindikleri izlenimleri yazmaları için öğrencilere kalem hediye etti.
Bursa’da gördükleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Şin de, gezi ile öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrendiğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.