Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Halk istedi belediye yaptı

Halk istedi belediye yaptı

Bornova Erzene Mahallesi 116/5 Sokak’ta özellikle kış aylarında soruna neden olan çıkmaz sokak, yürüyüş parkuruna dönüştürüldü. Mahalle sakinleri, talepleri üzerine kısa sürede tamamlanan düzenlemeler nedeniyle Başkan Atila'ya bir teşekkür plaketi verdi.

  • Ege Postası
  • 07.10.2014 - 10:36
Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine göre projeler üretip, çalışmalar yapan Bornova Belediyesi, Erzene Mahallesi'ndeki  116/5 numaralı çıkmaz sokağı, bölge sakinlerinin rahatça kullanabilecekleri bir yürüyüş yoluna dönüştürdü. Tamamı toprak olan yol, parke taşla kaplandı.  Yapılan kaldırım düzenlemesi ile birlikte yol kenarlarındaki ağaçların bakımı da yapıldı. Ayrıca yol boyu uzanan Kırmızı Toprak Deresi'nin kenarları demir korkuluklarla daha estetik bir görünüme kavuşturuldu.
 
Çalışmaların tamamlanmasının ardından mahalle sakinleri, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı ziyaret etti. Düzenlemelerin yapıldığı sokaktaki bir sitede yöneticilik yapan Ahmed Halilov adlı vatandaş, isteklerini kısa sürede yerine getiren Başkan Atila'ya bir teşekkür plaketi verdi. Başkan Atila ise benzeri çalışmaları Bornova'nın pek çok mahallesinde yaptıklarına dikkat çekerek, "Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeyi bir görev olarak görüyoruz. Biz bunun için buradayız. Amacımız her yönüyle daha yaşanabilir kent yaratmak" diye konuştu. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.