Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Haluk Levent Çiğli’yi coşturdu

Haluk Levent Çiğli’yi coşturdu

7. Zafer ve Barış Festivali’nin ilk gününde Çiğli’de Haluk Levent fırtınası esti. Festival alanını dolduran binlerce kişi coşku dolu bir geceyi paylaştılar.

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 09:24
 İZMİR - Çiğli Belediyesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Zafer ve Barış Festivali Haluk Levent’in muhteşem konseriyle başladı. Yerel sanatçıların ardından Haluk Levent’in sahne almasıyla adeta yer yerinden oynadı. Binlerce insanın doldurduğu alanda, Haluk Levent hayranları tüm şarkılara büyük coşkuyla eşlik ettiler. Eski ve yeni parçalarını gecenin ilerleyen saatlerine kadar müthiş sahne şovuyla seslendiren Haluk Levent’i Başkan Metin Solak ayakta ve halkın arasında izledi. Sevilen sanatçı, Çiğli için bestelediği şarkıyı da seslendirdi.

Konser sonunda Levent’e çiçek takdim eden Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. “Çiğli halkı cumhuriyetine sahip çıkmaya devam edecek” diyen Başkan Solak, uzun süre alkışlandı. Başkan Solak, Zafer Bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde yapılan festivalin öneminin altının çizerek, “Başta bizlere Zafer Bayramını hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e gönülden teşekkür ediyoruz. Çiğli’de cumhuriyete değerlerine sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz. Kardeşliğe ve bütünlüğe sahip çıkacağız. Biz de Çiğli’de 7’den 70’e halkımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.