Dolar 34,0178
%-0.13
Euro 38,0400
%0.35
Altın 2.830,750
%0.99
Bist-100 9.949,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hastanedeki yangın kontrol altına alındı

Hastanedeki yangın kontrol altına alındı

Maltepe’de Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi B. Blok’un çatı katında izolasyon çalışmaları sırasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. İçeride çok...

  • Ege Postası
  • 21.08.2013 - 11:41
Maltepe’de Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi B. Blok’un çatı katında izolasyon çalışmaları sırasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. İçeride çok fazla hastanın olmadığı, hasta yakınlarının da dışarı çıktıkları öğrenildi.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çatı katında, saat 11.00 sıralarında izolasyon çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangına başta Maltepe, Kartal, Erenköy ve Kadıköy itfaiye grupları olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. İçerden ve merdivenle yapılan müdahaleler sonrası yangın kontrol altına alındı.

Hastane tadilatta olduğu için içeride çok fazla hasta olmadığı kaydedildi. Hasta yakınları da yangın ihbarı ile birlikte binayı boşalttıklarını ve herhangi bir hasta tahliyesinin olmadığını söyledi. Hastanedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.