Dolar 34,1111
%0.28
Euro 38,1246
%0.18
Altın 2.872,990
%1.54
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hatay'da izinsiz gösteri

Hatay'da izinsiz gösteri

'Gezi Parkı' eylemleri kapsamında Eskişehir'de düzenlenen protesto gösterilerinde yaralanan ve uzun süre tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hataylı Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün 40. gününde Antakya'da olaylar çıktı. Konuyla...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 02:44
'Gezi Parkı' eylemleri kapsamında Eskişehir'de düzenlenen protesto gösterilerinde yaralanan ve uzun süre tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Hataylı Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün 40. gününde Antakya'da olaylar çıktı.

Konuyla ilgili soruşturmanın uzun sürdüğünü ileri süren bir grup, yürüyüş yapmak istedi. Halkevleri'nin organze ettiği yürüyüşün izinsiz olması üzerine Gündüz Caddesi üzerinden Sümerler Mahallesi'ne yürümek isteyen grup, polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmayıp yürüyüşü sürdürmek istedi.

TOMA'ların su ile müdahale ettiği grup, ara sokaklara kaçtı. Buradan polise taş ve sopa atan eylemciler, daha sonra Armutlu Mahallesi'nde bir araya gelerek barikat kurdu. Barikatları ateşe veren grup, polise bilye, taş ve tuğla atarken polis gruba biber gazı sıktı. Apartmanların çatı katlarından çekyat, kaya parçaları, cam şişe atan eylemciler, saat 21.30 sıralarında başladıkları eylemlerini 01.30 sıralarında polise havai fişek atarak sonlandırdı. TOMA ve çevik kuvvet polislerinin üzerine havai fişek atan grup ara sokaklara kaçarak gözden kayboldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.