Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hatipoğlu İzmirlilerle buluşacak

Hatipoğlu İzmirlilerle buluşacak

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yaklaşık 30 bin vatandaş ile İzmir’de bir araya gelecek. 15 Haziran 2014 tarihinde Bornova şık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek programda izdiham yaşanmaması için gerekli tedbirler alındı. Yıldız FM’in düzenleyeceği gecede salona giremeyen vatandaşlar İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunum ve dualarını alana kurulacak dev ekranlardan takip edebilecek.

  • Ege Postası
  • 13.06.2014 - 09:52
İZMİR- Yıldız FM, “FEST 2014” programında İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile binlerce dinleyicisini bir araya getirecek. 30 binin üzerinde bir izleyici katılımının gerçekleşeceği tahmin edilen program için hazırlıklar son aşamasına geldi. 15 Haziran 2014 tarihinde Bornova şık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’daki program saat 19.00’da başlayacak. İzdiham yaşanmaması için saatler öncesinden salonun kapıları açılacak. Salon yerleşiminin ardından kapılar kapatılacak. Vatandaşların rahat program takibi için 2’si salon içinde olmak üzere 4 dev ekran kurulacak. Normalin 3 katı bir ses sistemiyle unutulmaz bir manevi gece İzmirlilere yaşatılacak.

GENİŞ PROGRAM YELPAZESİ
Sıcak bir atmosferde geçmesi beklenen programa vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek. Yıldız FM programcıları sahneden hayranlarını selamlayacak. Ödül ve teşekkür plaketlerinin sahiplerine takdimimin ardından müzik dinletisi başlayacak. Muzaffer Gürler, Kazım Ören ve Feyzi Kanat’ın sahne alacağı programın duygu yüklü dakikaları davetlilere yaşatması bekleniyor.  İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu muhteşem sunumuyla bir kez daha gönlere hitap edecek. Hatipoğlu, yaklaşık 30 kişiyle birlikte dünyanın dört bir yanındaki insanlık, Türkiye’de barış ve kardeşliğin perçinlenmesi için ellerini semaya kaldıracak.

Egeratinder (Ege Radyo Televizyon İnternet Yayıncıları Derneği) Yönetim Kurulu ve Yıldız FM Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhalim Bingöl 14 yıldır bir geleneğe dönüşen dinleyici buluşmalarını önemli bulduklarını söyledi. İnsanlığın iki cihanda saadeti için bir sosyal sorumluluk bilinciyle radyoculuk hizmeti verdiklerine dikkat çeken Bingöl, “Bir hayra vesile olmak için yıllar önce çıktığımız yayıncılık yolunda önemli başarıları birlikte yakaladık. Birlikte başladık birlikte başardık. Birlikteliğimizin devamını güçlendirmek için yine bir araya geleceğiz.  Geçtiğimiz yıl basında geniş yankı uyandıran 30 bin kişilik katılımın daha üst seviyeye çıkacağından eminim. Bu nedenle programa katılacak gönül dostlarımızın yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak hareket etmeleri gerekir”dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.