Dolar 34,1987
%0.05
Euro 37,9856
%-0.29
Altın 2.913,600
%0.61
Bist-100 9.567,00
%-1.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hava sıcaklığı güney ve batı kesimlerinde artacak

Hava sıcaklığı güney ve batı kesimlerinde artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının güney ve batı kesimlerinde artacağını bildirdi.        Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Tokat,...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 09:38
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının güney ve batı kesimlerinde artacağını bildirdi.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Tokat, Erzincan, Batman ve Siirt çevrelerinde aralıklarla görülecek yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, güneydoğu kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        Hava sıcaklığı Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, güney ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

        Yağışların Rize ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, lokal su baskını, heyelan) karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.