Dolar 34,2648
%0.07
Euro 37,6081
%-0.06
Altın 2.915,530
%-0.21
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Havai fişek fabrikasındaki patlamanın ardından ilçede yaralar sarılıyor

Havai fişek fabrikasındaki patlamanın ardından ilçede yaralar sarılıyor

Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası ilçede esnaf ve vatandaş yaralarını sarıyor. Patlamanın sebebiyle ilgili itfaiye ve emniyet güçleri fabrikadaki çalışmalarına devam ediyor.    Geyve...

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 10:24
Sakarya'nın Geyve ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası ilçede esnaf ve vatandaş yaralarını sarıyor. Patlamanın sebebiyle ilgili itfaiye ve emniyet güçleri fabrikadaki çalışmalarına devam ediyor.

    Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) yaptığı açıklamada, zarar tespiti için oluşturulan komisyonun çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Şimdiye kadar 400 civarında ev ve iş yerinde zarar tespit edildiğini kaydeden Kaya, "Zarar tespit çalışmaları devam ediyor. Kırılan camlar değiştiriliyor. Yaralar sarılıyor. Hayat normale döndü. Sorun yok." dedi.

    Patlamanın sebebiyle ilgili itfaiye ekiplerinin çalışmalarına devam ettiğini belirten Kaya, şunları söyledi; "İtfaiyemiz fabrikada çalışmasına devam ediyor. Çalışma tamamlandıktan sonra rapor hazırlayacaklar."

    İnciksuyu Mahallesi'ndeki Venüs Havai Fişek Fabrikası'nda dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen patlamada 15 kişi yaralanmıştı. Patlamada fabrikanın büyük bir bölümü yıkılmıştı. Patlamanın şiddetiyle ilçedeki çok sayıda ev ve iş yerlerinin camları kırılmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.