Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Havalimanında 'bebek emzirme' sergisi açıldı

Havalimanında 'bebek emzirme' sergisi açıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda emzirmenin önemine dikkat çekmek için 'Mucizeyi Paylaş, Bebeğini Emzir' isimli fotoğraf sergisi açıldı. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından 1-7 Ağustos tarihlerinde kutlanan Emzirme Haftası kapsamında...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 14:09
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda emzirmenin önemine dikkat çekmek için 'Mucizeyi Paylaş, Bebeğini Emzir' isimli fotoğraf sergisi açıldı.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından 1-7 Ağustos tarihlerinde kutlanan Emzirme Haftası kapsamında doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı’nın objektifinden, aralarında Çağla Şikel, Gülben Ergen, Pınar Altuğ gibi ünlü isimlerin de yer aldığı 20 özel doğum fotoğrafı sergide yer alıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı iç hatlar giden katı sergi alanında ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergi 15 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.

Emzirmenin anne ve bebek sağlığı açısından önemine dikkat çekmek amacıyla 'Mucizeyi Paylaş, Bebeğini Emzir' fotoğraf sergisini ziyarete açan Anadolu Sağlık Merkezi, tüm annelere "Bebeğinizi emzirmeyi tercih edin" mesajı veriyor.

İSG CEO’su Gökhan Buğday, böyle bir sergiye ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. Katkılarından dolayı da emeği geçen herkese teşekkür etti.

Törende söz alan Yasemin Ergene Özilhan da "Böylesine anlamlı bir serginin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni doğum yapmış bir anne olarak tüm kadınların dikkatini emzirmenin önemine çekmek konusunda ufacık da olsa bir katkım olabilmesini umuyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.