Dolar 34,1539
%-0.13
Euro 37,8002
%-0.07
Altın 2.902,400
%-0.72
Bist-100 9.039,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Havalimanındaki bomba ihbarcısı adliyeye sevk edildi

Havalimanındaki bomba ihbarcısı adliyeye sevk edildi

Atatürk Havalimanı'nda, kullandığı araçla birlikte birkaç araca çarptıktan sonra duran ve bomba ihbarında bulunduğu iddia edilen M.E.A, gözaltındaki işlemleri tamamlandıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Sabah erken saatlerde...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 13:40
Atatürk Havalimanı'nda, kullandığı araçla birlikte birkaç araca çarptıktan sonra duran ve bomba ihbarında bulunduğu iddia edilen M.E.A, gözaltındaki işlemleri tamamlandıktan sonra Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Sabah erken saatlerde meydana gelen olayda M.E.A'nın dış hatlar geliş terminaline gelirken bir kaç araca çarparak zarar vermesi üzerine polis ekipleri alarm durumuna geçti. İddiaya göre kullandığı araçta bomba ihbarı yaptığı da belirtilen M.E.A, kendisini gözaltına almak isteyen polislere de direndi. Bir süre sonra gözaltına alınan M.E.A, ifadesi alınmak üzere Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şüpheli, alınan ifadesinin ardından şube müdürlüğünden çıkarılarak adliyeye sevk edildi. M.E.A, emniyetten çıkışı sırasında bir süre polis aracına binmek istemedi. Görevli polisler tarafından araca bindirilen M.E.A adliyede savcılıkta ifade verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.