Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Helil Kınay'dan iddialara yönelik açıklama yapmak yerine... Yargı sopasını gösterdi!

Helil Kınay'dan iddialara yönelik açıklama yapmak yerine... Yargı sopasını gösterdi!

Helil İnay Kınay’ın seçim kampanyası dönemine ait yolsuzluk iddiaların medyaya yansıması üzerine Karabağlar Belediyesi'nden yazılı açıklama yaptı. Kınay, iddialara ilişkin açıklama yapmak yerine yargı sopasını gösterdi.

  • Ege Postası
  • 23.07.2024 - 10:25
  • Güncelleme: 23.07.2024 - 11:51

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay'ın 31 Mart yerel seçimleri için  yürütülen seçim kampanyasında görevlendirdiği Tuncay Baki Ugantaş’ın meclis üyeleri, iş insanları ve siyasilerin maddi desteği ile yaklaşık 25 milyon TL para harcandığı ve paraların  annesi Keziban Ugantaş’ın hesabına yatırıldığı ileri sürülmüştü.

 Helil İnay Kınay’ın seçim kampanyası dönemine ait yolsuzluk iddiaların medyaya yansıması üzerine, Kınay iddialara ilişkin açıklama yapmak yerine yargı sopasını gösterdi. 

Kınay'ın açıklaması şu şekilde;

"Yıllardır hak, hukuk, emek ve adalet yolundan ayrılmadan kamu ve halk yararına  yürütmüş olduğum mücadelemi bugün de Karabağlar Belediye Başkanı olarak aynı anlayış ve onurla sürdürmekteyim.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli internet haber sitelerinde, aynı yerden düğmeye basılarak yapıldığı anlaşılan, yürüttüğüm siyasi kariyerimi ve toplumsal mücadelemi zedelemeye yönelik, aslı olmayan isnatlarla yapılan haberler ile ilgili olarak; bu haberleri yapan ve yaptıranlar ile ilgili yasal süreçleri başlattığımı ve yargı önünde sonuna kadar hesap soracağımı kamuoyuna saygı ile duyururum."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.