Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hem sergi, hem ödül töreni

Hem sergi, hem ödül töreni

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen Fotoğrafçılık Kursu’na katılan kursiyerlerin çektikleri fotoğraflar Optimum AVM’de düzenlenen sergide görücüye çıktı. Sergi açılışından önce ‘Şenlikten Kareler’ isimli yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.

  • Ege Postası
  • 17.06.2014 - 10:50
İZMİR - Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Fotoğrafçılık Kursu’na katılan kursiyerlerin yıl boyunca çektikleri fotoğraflar, belediyenin Optimum AVM’de düzenlediği yılsonu sergisinde görücüye çıktı. Kursiyerlerin yeteneklerini sergiledikleri fotoğraflar sergiyi gezenlerden tam not aldı. Birçok kursiyer ilk kez çektikleri fotoğrafı sergileme şansı bulurken, başarının gurur ve heyecanını yaşadılar.
 
Şenliğin karelerine ödülleri verildi
Gaziemir Belediyesi tarafından bu yıl 17.’si düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen ‘Şenlikten Kareler’ isimli fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri de sergi açılışından önce verildi. Gaziemir Belediyesi Basın Danışmanı Hasan Dalgıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Sayköse, Fotoğraf Sanatçıları Tayfun Kocaman, Zafer Gazi Tunalı ve Celal Erdem’den oluşan jürinin değerlendirmelerine göre birincilik ödülünü kazanan Sabit Düzgün, ikinci Hatice Yavaş, üçüncü Ömer Burak Öner ödüllerini belediye bürokratları ve meclis üyelerinden aldı. Jüri oylamasına göre birinci olan Sabit Düzgün bilgisayar, ikinci olan Hatice Yavaş tablet, üçüncü olan Ömer Burak Öner ise oyun konsolu ödülünü almaya hak kazandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.