Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Her-Dem-Der'den Kılıçdaroğlu'na demokrasi ödülü

Her-Dem-Der'den Kılıçdaroğlu'na demokrasi ödülü

İzmir merkezli kurulan ve Genel Başkanlığı’nı Birol Soylu’nun yaptığı Herkes İçin Demokrasi Derneği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Dernek CHP liderine 2012 yılının özgürlük ve demokrasi ödülünü takdim etti.

  • Ege Postası
  • 14.11.2012 - 14:19
ANKARA - Sendikalardan,sivil toplum kuruluşlarına, aileden partilere kadar demokrasiyi yerleştirmek ve yaygınlaştırmak amacı ile İzmir merkezli kurulan Herkes İçin Demokrasi Derneği ( Her-Dem-Der)Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Derneğin Genel Başkanı Birol Soylu ve yöneticilerin Ankara’da yaptığı ziyarette Kılıçdaroğlu’na dernek tarafından 2012 yılının özgürlük ve demokrasi ödül verildi.

KILIÇDAROĞLU: KİTLE ÖRGÜTLERİ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİ

Ziyaretten ve almış olduğu ödülden dolayı memnuniyetini dile getiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  demokratik kitle örgütlerinin Türkiye’deki özgürlük ve demokrasi mücadelesinde, üyelerine çok görevler düştüğü ve demokratik kitle örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu söyledi. 



SOYLU: DÜŞÜNCELERİMİZ CHP İLE ÖRTÜŞÜYOR
Herkes İçin Demokrasi Derneği Genel Başkanı Birol Soylu ziyarette yaptığı konuşmada, “ her bireyin, partinin, örgütün kendine göre demokrasi anlayışı vardır. Herkes İçin Demokrasi Derneği olarak demokrasiye tüm pencerelerden bakmaya çalışıyoruz. Özgürlük ve demokrasi mücadelesi veren her kesimle kucaklaşmayı hedefliyoruz. Bu sebepten düşüncelerimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP ile örtüşüyor. Daha önce CHP’ de kısmen kapalı olan sol pencerenin açılmasından dolayı da sayın Kılıçdaroğlu’na şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.