Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hikmet Karaman: Uyum sürecini en aza indirmeliyiz

Hikmet Karaman: Uyum sürecini en aza indirmeliyiz

Bursaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, Vojvodina maçına en hazır şekilde çıkmak istediklerini, bunun için yeni transferlerin uyum sürecini en aza indirmeleri gerektiğini söyledi.     PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor...

  • Ege Postası
  • 28.07.2013 - 11:30
Bursaspor Teknik Direktör Hikmet Karaman, Vojvodina maçına en hazır şekilde çıkmak istediklerini, bunun için yeni transferlerin uyum sürecini en aza indirmeleri gerektiğini söyledi.

    PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile Özlüce Tesislerinde oynanan maçı 3-2 kazandıklarını dile getiren Karaman, şöyle konuştu: "Maçın ilk 60 dakikalık bölümünü değerlendirmek lazım. Çünkü bu dakikadan sonra çok oyuncu değişikliği oluyor ve oyunda kopmalar yaşanabiliyor. Maçın ilk 45 dakikasında farklı bir orta saha dizilişi ile oynadık. Yeni transferlerimizin uyum sorunlarını en aza indirgemeye çalışıyoruz. Defansta yaptığımız bir anlaşmazlık kalemizde gol görmemize neden oldu. Transferlerimiz gün geçtikçe uyum sağlıyorlar. Taiwo’nun geldiği gün ile bugünkü performansı arasında dağlar kadar fark var. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin’i de tebrik ediyorum. Çok güzel bir takım kurmuş. Onlara da liglerinde başarılar diliyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.