Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar, çalışmalara tam gaz devam ediyor

Hotar, çalışmalara tam gaz devam ediyor

Genel Başkan Yardımcısı Hotar ; “ Yerel Seçim çalışmalarımız İzmir’de Adayımız Binali Yıldırım ile güçlü bir Motivasyonla başladı. ”….

  • Ege Postası
  • 16.01.2014 - 16:06
İZMİR- İzmir’de bulunduğu iki günlük süre kapsamında Çeşme’ye de bir ziyaret gerçekleştiren Hotar , burada esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Özellikle Kadın Girişimcileri ziyaret ederek Yerel Seçimlere yönelik sohbet etti.
Hotar ; “Ülkemiz, İstikrarımıza, Demokrasimize, Saygın ve Güçlü bir Ülke konumundaki duruşumuza karşı başlatılan bir çatışmanın içerisine çekilmek istenirken, Bizler bu tavır ve duruşlarımızdan hiçbir ödün vermeden yolumuza devam etmekteyiz” dedi.
Hotar “ Önümüzde kısa bir süre sonra gerçekleşecek bir yerel seçim var ve bu seçimde muhalefetin karşısında Son 11 yıldır girdiği her seçimde halkın teveccühünü ve güvenini alarak başarıya ulaşmış, Hizmet etme ehliyetini almış, Hakk’ın ve Halkı’nın yanında olan bir lider var. Siyaseti Hizmet olarak gören Partimiz bu seçimde inşallah İzmir’e Ak Parti’li Belediyeciliği taşımaya talip. İzmir’li vatandaşlarımızdan bilgisi birikimi ve çalışmaları ile her zaman gündemde olan Binali Yıldırım’a destek vermesini diliyorum”. Dedi.
Kadın esnaflar Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’a son yıllarda kadın girişimcilere verilen destekler kapsamında kendi işlerini yapabildiklerini belirterek teşekkür etti.
Çeşme Esnafı ile buluşan Hotar’a programlarda İzmir İl Başkan Yardımcıları ve Çeşme İl Genel meclis Üyeleri eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.