Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hotar'dan atama müjdesi!

Hotar'dan atama müjdesi!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof.Dr. Nükhet Hotar geçtiğimiz günlerde atamaları gerçekleştirilen Engelli öğretmen kadroları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 20.03.2015 - 14:54
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof.Dr. Nükhet Hotar geçtiğimiz günlerde atamaları gerçekleştirilen Engelli öğretmen kadroları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
Hotar,  300 kişilik engelli öğretmen alımı yapılacağının ilan edilmesinden sonra, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı ile görüşen engelli öğretmen temsilcileri kontenjanın artırılmasına yönelik talepte bulunulmasının üzerine talebin değerlendirildiğini ve İlgili Bakanlıklar ile görüşülmeler gerçekleştirdiğini belirterek “İlgili Bakanlığımızdan sınırlı kontenjan açıklamasından sonra kontenjanın genişletilmesine yönelik çalışma başlatılmasını rica ettik. Görüşmeler neticesinde gerek Devlet Personel Başkanlığı gerekse Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde başlatılan girişimlerle şartları tutan, başvuru yapmış tüm engelli öğretmenlerimizin atamasının yapılması yönünde bir karar çıktı. Son olarak geçen hafta 541 Engelli Öğretmen adayımızın ataması gerçekleştirildi. Hepsine hayırlı uğurlu olsun. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren gerek Partimiz Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlığımıza, gerekse Bakanımız Sayın Nabi Avcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Hotar, ayrıca Ak Parti dönemleriyle Engelliler ile ilgili her alandaki çalışmaların  ivme kazandığını belirterek, İcraatların sözde kalmadığını Eğitimden Sağlığa Sağlıktan istihdama Engellilere yönelik verdikleri her sözün yerine getirildiğini belirtti. Hotar “Son iki yıl içinde 13 bine yakın engelli vatandaşımız memur olarak atandı.  2002’de kamuda 5 bin 777 engelli memurun çalışırken bugün bu sayı 34 bin 088’e çıktı”. dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.