Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hurdacılar Sitesi’ndeki yangın korkuttu

Hurdacılar Sitesi’ndeki yangın korkuttu

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında bulunan Erciyes Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle şiddetini zaman zaman artıran yangın, güçlükle kontrol altına alındı.Erciyes Hurdacılar Sitesi’nde bir esnafın...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 11:59
Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali arkasında bulunan Erciyes Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle şiddetini zaman zaman artıran yangın, güçlükle kontrol altına alındı.

Erciyes Hurdacılar Sitesi’nde bir esnafın hurda kanepeleri yakarak içindeki telleri çıkartmak istemesiyle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, özellikle hurda kamyon kasası ve petrol tankerlerinin bulunduğu bölüme ulaştı. Rüzgarın da etkisiyle sitenin yanındaki ekili araziler, sazlık ve ağaçlık bölüme sıçrayan yangına ilk müdahaleşi esnaf yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hurda akaryakıt tankerlerinin patlama riskine karşın polis tarafından güvenlik önlemi alınmasını sağladı.

Çok sayıda araçla yapılan müdahale sonucunda yangın, 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Daha sonra soğutma çalışması yapıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.