Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hüseyin Aslan, Seyithan'ın adını yaşatacak

Hüseyin Aslan, Seyithan'ın adını yaşatacak

Seçim çalışmalarına başlayalı henüz on gün olmasına rağmen tüm bağımsız anket firmalarınca Bayraklı özelinde gerçekleştirilen anketlerde ismi ilk sırada çıkan DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Bu bize duyulan güvenin, inancın ve sevginin göstergesidir" dedi. Aslan, Afrika Kupası'nda müsabaka esnasında hayatını kaybedeben milli sporcu Seyithan Akbalık'ın da ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Aslan, Türkiye'nin ilk Spor Hastanesi'ni de Bayraklı'da kuracaklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2014 - 11:04
İZMİR- Aslan, Mısır'daki müsabaka esnasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 21 yaşındaki Seyithan'ın anne, babası ve kardeşi ile acılarını paylaştı. Büyük acının yaşandığı Bayraklı'nın Çay Mahallesi'ndeki baba evinde Seyithan'ın aslında bir spor şehidi olarak anılması gerektiğini kaydeden Aslan, " Evladımız gönül verdiği bir sporda önemli başarılar elde etmiş ve milli düzeye ulaşmış bir isimdi. Ülkesini uluslararası alanda temsil hakkı kazanacak kadar yetenekli ve çalışkan biriydi. Biz onu spor şehidi olarak kabul ediyoruz. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Annesi Dilek hanım, babası Erdal bey derin üzüntü içinde. Ancak her ne olursa olsun bilsinler ki bizler onların her zaman yanındayız" dedi.
 
“SEYİTHAN’IN İSMİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEĞİZ”

Türkiye'deki en büyük eksikliğin Spor Hastanesi'nin bulunmaması olduğunu kaydeden Aslan, " Kısmet olursa göreve geldiğimizde Türkiye'nin ilk Spor Hastanesi'ni Bayraklı'da kurarak, Seyithan'ın ismini ölümsüzleştireceğiz. Ayrıca spor tesisleri de yine önceliklerimiz arasında olacak. Bu sayede Seyithan'ın izinde nice Bayraklılı gencimizi başarıya taşımış olacağız" ifadelerini kullandı.
 
“30 YILLIK GEÇMİŞE VE ESERLERİME DUYULAN GÜVENDİR”
Aslan, seçim çalışmalarına henüz çok kısa bir süre önce başlamış olmasına rağmen isminin Türkiye'nin güvenilir ve ciddi araştırma kuruluşlarının anketlerinde ilk sırada yeralıyor olmasını da değerlendirdi. Aslan, " Bu Hüseyin Aslan ve Ege-Koop'un bu kente kazandırdığı sayısız esere, 30 yıllık başarılı bir geçmişe duyulan inancın, sonsuz güvenin ve hizmete, projeye duyulan açlığın göstergesidir. Bayraklılı hemşehrilerimin bu güvenini boşa çıkarmayacağım. 31 Mart'tan itibaren Bayraklı'da hizmeti hakim kılacağım" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.