Dolar 34,0170
%-0.13
Euro 38,0638
%0.42
Altın 2.827,500
%0.88
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İEF 93. kez kapılarını açıyor: Açılış iki güne yayıldı

İEF 93. kez kapılarını açıyor: Açılış iki güne yayıldı

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde 93’üncü kez ‘teknoloji’ temasıyla kapılarını açacak. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İEF lasmanında açılış tarihi 31 Ağustos Cumartesi olarak duyurulmuştu ancak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in talebiyle resmi açılış 30 Ağustos tarihine çekildi. Yapılan değişiklik sonrasında Zafer Bayramı dolayısıyla Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve onur konuğu il İstanbul Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi açılışa katılamayacak. Öte yandan yaşanan tarih değişikliği sonrasında Büyükşehir yetkilileri açılışı 2 güne yaydı. 31 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan açılış resepsiyonuna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katılacak. Organizasyona  AK Parti İzmir Milletvekillerinin de tam kadro katılması bekleniyor.

  • Ege Postası
  • 30.08.2024 - 11:57
  • Güncelleme: 30.08.2024 - 15:10

EGEPOSTASI- Türkiye’nin en eski markalarından ve İzmir’in en önemli simgelerinden İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), bugün 93’üncü kez kapılarını açıyor. 93 yıldır ülkemizin ticari ve kültürel hafızasını barındıran önemli bir miras olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 30 Ağustos-9 Eylül tarihlerinde Kültürpark’ta ziyaretçilerini geleceğin kapılarını aralamaya davet ediyor. ‘Teknoloji’ temasıyla ve ‘Zamanın Ötesine Geçiyoruz’ sloganıyla düzenlenen Fuar’daki özel teknoloji alanları İzmirlilerin ilgisini çekecek. 

TARİH ÖNE ÇEKİLDİ 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İEF lansmanında resmi açılışın 30 Ağustos Zafer Bayramı'na denk gelmesi sebebiyle 31 Ağustos'ta yapılacağını duyurmuştu. 

Ancak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 30 Ağustos tarihinde yapılsın talebi üzerine resmi açılış 1 gün öncesine çekildi. 

ANKARA VE İSTANBUL AÇILIŞTA YER ALAMAYACAK! 

Yapılan değişiklik sonrası Zafer Bayramı dolayısıyla Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve onur konuğu il İstanbul Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi açılışa katılamayacak. Resmi açılışta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın konuşma yapacağı öğrenildi. 

AK PARTİ RESEPSİYONA KATILACAK 

Öte yandan yaşanan tarih değişikliği sonrasında Büyükşehir yetkilileri açılışı 2 güne yaydı. 31 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan açılış resepsiyonuna Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da katılacak. Organizasyona  AK Parti İzmir Milletvekillerinin de tam kadro katılması bekleniyor.

İMAMOĞLU KONUŞMA YAPACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da 2. günde yapılacak resepsiyonda onur konuğu olarak konuşma yapacağı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.