Dolar 34,2633
%0.06
Euro 37,6446
%0.12
Altın 2.911,610
%0.07
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İHH'dan Suriye'ye ilaç yardımı

İHH'dan Suriye'ye ilaç yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Suriye’ye tıbbi ilaç ve tıbbi techizat kampanyası başlattı. İHH’nın ilaç kampanyasını ise Orhangazi Devlet Hastanesi'nde görevli Suriye asıllı doktor Ahmed Taher Almoftı ile Mücahit...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 17:36
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Suriye’ye tıbbi ilaç ve tıbbi techizat kampanyası başlattı.

İHH’nın ilaç kampanyasını ise Orhangazi Devlet Hastanesi'nde görevli Suriye asıllı doktor Ahmed Taher Almoftı ile Mücahit Hatipoğlu yürütecek. Almoftı, vatandaşların, kullanmadıkları ilaçlar ve tıbbi teçhizatları kendilerine teslim etmelerini istedi.

İHH tarafından başlatılan kampanya dahilinde, Suriye için başlatılan tıbbi ilaç ve techizat toplama kampanyası Orhangazi’de de yürütülecek. Suriye için ilaç kampanyasını İHH’nın daha önceki kampanyalarını da yürüten Mücahit Hatipoğlu ile birlikte Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli doktor Ahmed Taher Almoftı yürütecek. Almoftı, Orhangazi’de aile hekimlikleri ve eczanelerle görüştüklerini belirterek, Suriye’ye ilaç desteği sağlamak isteyenlerin, kullanmadıkları ilaçları en yakın eczanelere, aile hekimliklerine ya da Mücahit Hatipoğlu’na teslim edebileceklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.