Dolar 34,2538
%0.04
Euro 37,6115
%-0.05
Altın 2.908,700
%-0.44
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İHYAD gönülleri kazanmaya devam ediyor

İHYAD gönülleri kazanmaya devam ediyor

Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD), ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımları Ramazan ayında da sürdürüyor. İHYAD, ekonomik durumu iyi olmayan aileleri 100 koli kumanya ile sevindirdi. Mahalle mahalle gezen gönüllüler,...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 13:54
Ağrı İnsani Hareket Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İHYAD), ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardımları Ramazan ayında da sürdürüyor. İHYAD, ekonomik durumu iyi olmayan aileleri 100 koli kumanya ile sevindirdi. Mahalle mahalle gezen gönüllüler, gıda malzemelerinden oluşan kumanyaları ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

    İHYAD Başkanı Mehmet Aslan yaptığı açıklamada, Ramazan ayının rahmet, merhamet ve insanların birbirini hatırlama ayı olduğuna değinerek, Ağrı'daki ihtiyaç sahibi vatandaşları hatırlayarak dertlerini paylaşmaya, onlara yardımcı olmak isteyen hayır sahibi vatandaşların paylaşımlarına köprü olmaya çalıştıklarını belirtti.

    Sevgilerin paylaştıkça arttığına, üzüntülerin paylaştıkça azaldığına, kazançların da paylaşıldıkça bereketlendiğine işaret eden İHYAD Başkanı Mehmet Aslan, şöyle devam etti: “İmkanları yerinde olan vatandaşlarımızın katkılarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, elimizden geldiği ölçüde yardım ulaştırmaya çalışacağız. İnşallah hep beraber vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın katkılarıyla Ağrı'da yaşayan mağdur halkımızın yanında olmaya ve dertlerini paylaşarak azaltmaya çalışacağız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.