Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İKÇÜ ilk tıpta uzmanlık öğrencisini mezun etti

İKÇÜ ilk tıpta uzmanlık öğrencisini mezun etti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi, ilk uzman öğrencisini mezun etti. Pediatri Ana Bilim Dalı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim görevlileri ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Ana Bilim...

  • Ege Postası
  • 02.10.2013 - 13:51
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi, ilk uzman öğrencisini mezun etti. Pediatri Ana Bilim Dalı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim görevlileri ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Ana Bilim Dalı'ndan misafir öğretim üyelerinden oluşan jürinin yaptığı sınavı başarıyla geçen Araştırma Görevlisi Özgen Soyöz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda ihtisasını aldı.

İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Malas, ilk mezunlarını vermenin heyecanını ve gururunu yaşadıklarını belirterek, “İKÇÜ Tıp Fakültesi kurulalı üç yıl oldu. Sınavını başarıyla geçen Araştırma Görevlimiz Özgen Soyöz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda ihtisasını alarak ilk mezunumuz olmaya hak kazandı. Kendisini tebrik ediyorum ve kariyerinde başarılar diliyorum.” dedi. Çiçeği burnunda Uzm. Dr. Soyöz ise, “İKÇÜ'de uzmanlık alan ilk tıp öğrencisi olmak çok güzel bir duygu. Bundan sonra da yoluma İKÇÜ Tıp Fakültesi'nin ilk uzmanı olmanın verdiği sorumlulukla devam edeceğim. Hocalarımın hepsine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.