Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İMAF, istihdam için İŞKUR ile el ele verdi

İMAF, istihdam için İŞKUR ile el ele verdi

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) gençlere istihdam sağlamak için İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi ile ortak projelere başladı. Tıbbi Sekreterlik diğer adıyla Hasta Kabul kursunu başlatan İMAF, kurs sonunda gençlere istihdam sağlamayı hedefliyor.

  • Ege Postası
  • 17.06.2016 - 13:02

Bir süre önce Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR ile ortak kurslar düzenleyeceğini duyuran İMAF, Tıbbi Sekreterlik kursu ile çalışmalarına start verdi. İMAF’ta gerçekleştirilen kursa 25 kursiyer dahil oldu. Halk Eğitim Merkezi’nden Büşra Demir’in eğitmen olarak katıldığı kursta, gençlerin kurs bitiminde iş sahibi olması hedefleniyor.

İMAF Gençlik Kolları Başkanı Erdal Ataklı öncülüğünde gerçekleştirilen proje için Halk Eğitim ve İŞKUR yönetimine teşekkür eden İMAF Genel Başkanı Ferhan Ademhan, “Topluma ulaşan ve halkımıza fayda getiren projeleri her zaman desteklediğimizi söyledim. Burada da Gençlik Kollarımız öncülüğünde yapılan bir çalışma var. Gençlerimizin toplumsal yaşamda önlerinin açılması ve güçlenmesi bizim için çok kıymetli. Çalışmayı yürüten ve dahil olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

İMAF Gençlik Kolları Başkanı Erdal Ataklı da, 2 buçuk ay sürecek kursun sonunda İzmir’deki özel ve kamu hastaneleri ile görüşerek kursiyerlerin istihdamı için çaba sarf edeceklerini kaydederek, “Şimdiden bazı hastanelerdeki yöneticilerden gençlerimizin istihdamı için söz almış bulunmaktayız. İnanıyorum ki, kurumlarımızın da desteğiyle arkadaşlarımıza iş bulacağız” sözlerine yer verdi.

Ataklı, çalışmaya destek sunan Konak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yasin Öztürk’e, İŞKUR İzmir İl Müdürü Kadri Kabak’a, İŞKUR Konak Şube Müdürü Necmi Kalfalar’a, Halk Eğitim Merkezi Konak Şube Müdür Yardımcısı Metin Yaşar’a teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.