Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti adayı Çobanoğlu, Tepekule Pazaryeri'nde vatandaşlarla buluştu

İYİ Parti adayı Çobanoğlu, Tepekule Pazaryeri'nde vatandaşlarla buluştu

İYİ Parti'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, yerel seçimlere hazırlık sürecinde Tepekule Pazaryeri'ni ziyaret ederek, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

  • Ege Postası
  • 03.03.2024 - 15:35
  • Güncelleme: 03.03.2024 - 15:50

"Bayraklı için İçimizden Biri" sloganıyla yola çıkan Çobanoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, Bayraklı'ya dair vizyonunu ve projelerini anlattı.

Çobanoğlu, pazaryeri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Bayraklı'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini ve ilçeyi İzmir'in parlayan yıldızı yapacaklarını belirtti. Çobanoğlu, "Bayraklı için en iyisini istiyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak, yaşam kalitesini artıracağız. Belediyecilikte şeffaflık, katılımcılık ve yenilikçilik ilkelerimiz olacak" dedi.

Tepekule Pazaryeri'nde esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Çobanoğlu, esnafın ve vatandaşların desteğini alarak, Bayraklı'da olumlu bir değişim yaratma konusundaki kararlılığını ifade etti. Çobanoğlu, "Bayraklı'da herkes için daha yaşanabilir, daha yeşil, daha dinamik bir ilçe inşa etmek istiyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Sorunlarına ortak olacak, çözümleri birlikte üreteceğiz" şeklinde konuştu.

M. Erdinç Çobanoğlu'nun liderliğindeki İYİ Parti, Bayraklı'da sosyal ve ekonomik anlamda kapsamlı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Bayraklı'nın ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler sunarak, ilçenin gelişimine katkıda bulunmak ve vatandaşların memnuniyetini sağlamak ana hedefler arasında yer alıyor.

Bayraklı'da değişim ve yenilik için aday olan M. Erdinç Çobanoğlu, seçim sürecinde Bayraklı halkının desteğini bekliyor. Bayraklı için en iyisini hedefleyen Çobanoğlu ve ekibi, ilçenin geleceği için çalışmaya devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.