Dolar 32,5194
%0.01
Euro 34,9635
%-0.03
Altın 2.435,810
%0.01
Bist-100 10.446,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'den CHP’ye yanıt: ‘Kimsenin ekmeğine yağ sürme derdimiz yok’

İYİ Parti'den CHP’ye yanıt: ‘Kimsenin ekmeğine yağ sürme derdimiz yok’

İYİ Parti’de Meral Akşener’in yarın gerçekleşmesi beklenen İzmir ziyaretiyle ilgili hazırlıklar sürerken, iki genel başkan yardımcısı daha İzmir’e geldi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Şenol Bal ve Taylan Yıldız, İzmirlinin Akşener’i kucaklayacağına inandıklarını belirtirken, CHP İzmir İl Başkanı’nın ‘AK Parti’nin ekmeğine yağ sürmek doğru olmaz’ şeklindeki açıklamalarına da yanıt verdi. İYİ Parti'den CHP’ye yanıt:

  • Ege Postası
  • 16.02.2018 - 16:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nın il binasının resmi açılışı ve çeşitli temaslarda bulunmak için yarın İzmir’de olması beklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in karşılanması için hazırlıklar bitme aşamasına gelirken, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun ardından Genel Başkan yardımcıları Şenol Bal ve Taylan Yıldızda İzmir’e geldi.

Meral Akşener’in yarın Çankaya binası karşısındaki il binasını 13.30’da açması beklenirken, öğlen 12.00’de Adnan Menderes Havalimanı’ndan karşılanacak olan Akşener için 500 araçlık bir konvoy oluşturulmasının planlandığı öğrenildi.

ŞENOL BAL: İZMİRİN MERAL AKŞENER HANIMEFENDİ’Yİ NASIL KUCAKLADIĞINI BİLİYORUZ

Partilerinin İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ile birlikte son hazırlıkları değerlendiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, İzmir’in farkını ortaya koyacağını ve daha önce olduğu gibi Meral Akşener’i kucaklayacağına inandıklarını söyledi. Bal, “Vatandaşlarımızla bire bir iletişim halindeyiz. Biz vatandaşlarımızın isteklerini bire bir dinleyerek öğreniyoruz. İzmir referandum sürecinde sayın Meral Akşener hanımefendiyi nasıl kucakladığını biliyoruz. Yarın İzmir’imizde çok sıcak ve büyük bir karşılama yapacağına inanıyoruz. İzmir farkını fark ettirecek diye düşünüyorum” dedi.

BAL: VATANSEVER HER KESİMDEN İNSANIN DESTEK VERDİĞİNİ BİLİYORUZ

“Bizler bu ülkenin içinde bulunduğu karanlığı aydınlığa çevirmek için vatansever her kesimden insanın bize destek vereceğini biliyoruz. Bu bir iktidar yürüyüşüdür” diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in yaptığı, “İzmir seçmeninin İYİ Parti de olsa CHP’den başka bir adrese gideceğini düşünmüyorum. İYİ Parti’yi desteklemek için CHP’ye zarar vermek ya da CHP’nin oylarını düşürerek, AK Parti’nin ekmeğine yağ sürmek çok doğru bir davranış olmaz” şeklindeki açıklamalarına da Egepostası aracılığıyla yanıt verdi.

BAL: MUHAFAZAKAR KESİMDEN DE CHP’DEN DE TEVECCÜH GÖRÜYORUZ VE…

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, muhafazakar kesim başta olmak üzere her parti ve kesimden kendilerine teveccüh olduğunu kaydederek, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in açıklamalarına şu yanıtı verdi: "Siyasi görüşü olabilir ama şunu bilmek gerekir ki İzmirlinin belli bir yapısı var. Ülke için ne faydalıysa ona karar verir. Biz sadece AK Parti’den değil her partiden ve her kesimden oy alacağımızı biliyoruz, görüyoruz. MHP’nin  tabanından da AK Parti’den de tabi ki CHP’den de oy alıyoruz. Bize yoğun bir teveccüh var. Muhafazakar kesimden daha fazla oy alacağımızı düşünüyoruz. Ama bunun yanı sıra tabi ki başka partiye oy vermiş insanlardan da bunun içinde CHP de var oy alıyoruz. Biz bütün vatanseverlere hitap ediyoruz. Türkiye’nin düze çıkmasının yolunun İYİ Parti’den geçtiğini düşünüyoruz. Kapılarımızı sonuna kadar açtık. İzmirlileri yarınki buluşmamıza bekliyoruz. Türkiye de İzmir de İYİ olacak.”

TAYLAN YILDIZ: KİMSENİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRME DERDİMİZ YOK

ABD’de 10 yıl boyunca Google’da Reklam Ürün Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Türkiye’ye dönen ve İYİ Parti’nin ‘parlak çocuğu’ olarak da nitelendirilen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız da, İzmirli olduğunu, İzmir’de doğup üniversiteye kadar İzmir’de eğitim gördüğünü vurguladıktan sonra, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in açıklamalarını kast ederek, “Geleneklerine, ananelerini kavrayabilmiş ve 21.’inci yüzyıla yüzünü dönmüş bir vizyon partisiyiz. Sadece eleştirmek değil Türkiye’nin gelişmiş ülkeler liginde olması için çalışacağız. Kimsenin ekmeğine yağ sürmek gibi bir derdimiz yok. İYİ Parti olarak muhalefet boşluğunu dolduruyoruz hem Türkiye’de hem İzmir’de. Arkası ve içi dolu projelerimiz var. Bunun marketingini de yapıyoruz” şeklinde  konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.