Dolar 34,1677
%0.02
Euro 38,1500
%-0.04
Altın 2.915,260
%-0.17
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti’de ilçe kongreleri başlıyor

İYİ Parti’de ilçe kongreleri başlıyor

İYİ Parti’de teşkilatlanma çalışmaları son hız sürüyor. Bergama ve Kınık ilçe başkanlarının atanmasının tamamlanmasının ardından 10-11 Şubat tarihlerinde ilçe kongrelerini gerçekleştirecek olan İYİ Parti’de bugün de 22 kişiden oluşan İl Divan Kurulu akşam saatlerinde toplantı yapacak. İYİ Parti’de ilçe kongreleri başlıyor

  • Ege Postası
  • 23.01.2018 - 15:55

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Bergama ve Kınık ilçe başkanları atamasını bu hafta içerisinde netleştirecek ve atamaları yapacak.

Başkan Ulupınar, ilçe başkanları atamasının tamamlamasının ardından 10-11 Şubat tarihleri arasında ilçe kongrelerini gerçekleştirecek. Mart ayı başında da il kongresini tamamlayacak olan İl Başkanı Ulupınar, ardından sokağa ineceklerini ve seçim çalışmalarına aktif bir biçimde başlayacaklarını belirtti.

85 kişilik il yönetim kurulu, 9 kişilik il disiplin kurulu ve 22 kişilik il divan kurulunu belirleyen Başkan Ulupınar’ın yoğun mesaisi bugün de devam edecek.

İL DİVAN KURULU BUGÜN TOPLANIYOR

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım  Ulupınar, geçtiğimiz günlerde belirlediği 22 kişiden oluşan il divan kurulu üyeleriyle bugün 17.00’de bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda teşkilatlanma süreci, ilçe kongreleri ve seçim çalışmaları üzerinde görüş alış verişinde bulunulacak.

10-11 ŞUBAT’TA İLÇE KONGRELERİ, 17 ŞUBAT’TA MERAL AKŞENERLİ İL BİNASI AÇILIŞI

Kınık ve Bergama atamalarının ardından 30 ilçe atamasını tamamlamış olacaklarını, hemen ardından kongreleri yapıp sonuçlandıracaklarını kaydeden Yıldırım Ulupınar, “Kongre takvimimiz netleşti. İlçe kongrelerimizi 10-11 Şubat tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.  17 Şubat tarihinde ise genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi il binamızın resmi açılışına katılacak. Aynı gün akşam da 2 bin 500 kişinin katılacağı bir yemeğimiz olacak” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.