Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZBAN’da dehşet anları

İZBAN’da dehşet anları

İZBAN’ın banliyö treninde dün akşam saatlerinde seyahat edenler, korku dolu anlara tanıklık etti. Kendilerini uyaran yaşlı yolcuyu bıçakladı

  • Ege Postası
  • 25.08.2017 - 12:55

EGEPOSTASI - İZBAN’ın banliyö treninde dün akşam saatlerinde kabus yaşandı. Bir grup genç, aşırı gürültü yaptıkları için kendisini uyaran yaşlı yolcunun üzerine yürüdü. Vatandaşlar, bu gençleri trenden indirirken, birinin yaşlı yolcuyu bıçakladığı görüldü. O anlar, bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Sosyal medyaya da yansıyan görüntülere göre yüksek sesle ve küfürlü konuşan 6-7 kişilik grup, kendilerini “Düzgün konuşun” diye uyaran yaşlı bir yolcunun üzerine yürüdü. Diğer vatandaşlar küfürlü konuşan bu yolculara tepki gösterip, Kemer İstasyonu’nda zorla trenden indirdi. Zorbalardan birinin, trenden indikten sonra bir anda geri dönüp, yaşlı yolcuyu bıçakladığı görüldü. Bu anlar bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olaya tanık olan ve görüntüleri kaydeden kişi, sosyal medyada o anları şöyle anlattı:

“İzmir İZBAN’da yeterli güvenlik yok. X-RAY makinalarını koymuşlar ama boş yere. Güvenlik bir şey yapmıyor. Akşam 8’den sonra her istasyonda 2 tane güvelik oluyor. Millet elini kolunu sallayarak giriyor. XRAY’da öten insanları aramıyorlar. Adamların elinde bıçak da olur her şey de olur. İZBAN’ın içinde adamı bıçakladılar 6-7 kişi İZBAN’da küfürlü konuşuyorlardı, yaşlı amca bunları uyardı. Sonra çocuklar amcanın üstüne yürüdü. Diğer vatandaşlar da tepki gösterdi çocukları İZBAN’dan dışarı attılar. O anda çocuklardan biri bıçağı çıkartıp yaşlı adamı bıçakladı ve güvenlik hiçbir şey yapmadı. Nede? Her peronda 2 tane güvenlik vardı. Güvenlik gelene kadar çocuklar kaçtı. Bizler güvenlik sayılarının arttırılmasını ve arama yetkisinin verilmesini istiyoruz İZBAN ve Metro’da can güvenliğimiz yok maalesef.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.