Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZKAB, 2. yılını Selvitopu’yla  kutladı

İZKAB, 2. yılını Selvitopu’yla kutladı

Merkezi Karabağlar'da bulunan İzmir Kadınlar Birliği Derneği (İZKAB), Karabağlar Belediyesi Türkan Şoray Nikah Salonu'nda gerçekleştirdiği kadınlar matinesiyle kuruluşunun 2. yılını kutladı. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve belediye meclis üyelerinin katıldığı matinede, İZKAB Başkanı Aydan Nacar desteklerinden dolayı Muhittin Selvitopu'na plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 26.10.2014 - 14:58
İZKAB'ın kuruluşunun 2.yıldönümü etkinliğine katılan ve kadınları yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu  yerel yönetim olarak her türlü desteği sivil toplum kuruluşlarına vermeye çalıştıklarını söyledi. Karabağlar’ı katılımcı anlayışla yönetmeye çalıştıklarını ve kadınların da buna destek olduğunu vurgulayan Selvitopu, Karabağlar’da bulunan İZKAB’ın da ilçenin en aktif derneklerinden biri olduğunu ve çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Kadınların emeği büyük
Selvitopu konuşmasında ayrıca, kadınların toplumun dinamiği olduğunu ve kadınlar olmadan hiçbir şeyin olmayacağını ifade ederek, "Özellikle Cumhuriyetin kuruluşunda bile en büyük desteği kadınlar vermiş ve cephe gerisinde çok büyük fedakarlıklar etmişlerdir. Önümüzdeki günlerde de Cumhuriyeti'n 91. yılını kutlayacağız. Cumhuriyet’in kurulmasında da kadınlarımızın çok büyük emekleri olduğunu biliyoruz. Evde nasıl evin direği kadınlarsa, bu ülkeyi ayakta tutan sizler olacaksınız." dedi.

Selvitopu’na teşekkür plaketi
İZKAB Başkanı Aydan Nacar da Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun bugüne kadar kendilerine hep destek olduğunu, bundan sonra da yanlarında olacağına inandığını  belirterek Başkan’a teşekkür etti. Nacar konuşmasının ardından da Selvitopu’na bir plaket verdi.
Gerçekleşen etkinlikte, İZKAB'a destek amacıyla düzenlenen açık artırmada kadın üyelerin yaptığı el emeği Türk Bayrağı işlemesini Başkan Muhittin Selvitopu aldı. Selvitopu,  önümüzdeki günlerde açılacak yeni belediye binasının en güzel köşesine bu bayrağı asacağını söyledi. Etkinlikte Radyo Romantik Türk'ün şarkılarıyla eğlenen İZKAB'lı kadınlar, Selvitopu ve meclis üyeleriyle 2.yıldönümü pastasını birlikte kestiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.