Dolar 33,9795
%0.25
Euro 37,8684
%0.71
Altın 2.821,970
%0.44
Bist-100 9.577,00
%-1.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZTARIM'ın küçüleceği iddialarına Büyükşehir'den yanıt: Büyüyerek devam edecek!...

İZTARIM'ın küçüleceği iddialarına Büyükşehir'den yanıt: Büyüyerek devam edecek!...

Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Et Entegre Tesisi ve Bayındır Süt İşleme Fabrikası’ndaki üretimin büyüyerek devam ettiğini belirtti. 

  • Ege Postası
  • 12.07.2024 - 15:54
  • Güncelleme: 13.07.2024 - 08:57

Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan İZTARIM için küçültme hamlesine ilişkin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı aktarıldı. 

Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Et Entegre Tesisi ve Bayındır Süt İşleme Fabrikası’ndaki üretimin büyüyerek devam ettiğini belirtti. 

İşte Büyükşehir tarafından yapılan yazılı açıklama; 

İZTARIM üretim çalışmalarına devam ediyor

İZTARIM’ın bünyesinde bulunan Ödemiş Et Entegre Tesisi ve Bayındır Süt İşleme Fabrikası’ndaki üretim, kamuoyuna yansıyan iddiaların aksine büyüyerek devam ediyor. Şirketimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hemşehrilerimizin “temiz, kaliteli ve ekonomik” gıdaya ulaşması yönünde yürüttüğü faaliyetlerin çözüm ortağı olarak çalışmalarını sürdürürken üretim kapasitesini de büyütmeyi hedefliyor.

Halkın ihtiyaç duyduğu ve daha ekonomik koşullarda erişilebileceği gıdaların, Halkın Bakkalı/Kasabı marketlerinde yer alması yönünde çalışmalar yürütülüyor.

Süt üreticilerimizin çoğalması, emeğinin karşılığını alması için İzmir kırsalındaki üreticilere desteklerin artırılması ve süt alım kapasitesinin yukarı yönlü ivmelenmesi de İZTARIM’ın çalışmaları arasında yer alıyor. Bu anlayış doğrultusunda İZTARIM, emekçilerimizin üretimlerini destekleyerek bu üretimleri, hemşehrilerimizin tüketimine; daha ekonomik ve temiz gıda ürünleri olarak sunmaya devam edecek ve tesislerindeki üretim faaliyetlerini artıracaktır.

İş gücü planlaması ve tam tasarruf tedbirleri

İZTARIM, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı iş gücü planlaması ve tam tasarruf tedbirleri kapsamında yeniden yapılandırmaya gitmektedir. Bu kapsamda çalışanlarını mağdur etmeden, ihtiyaç duyulan alanlarda uzmanlıkları doğrultusunda istihdamına devam etmektedir. Gerekli istihdam alanları korunurken ihtiyacın üzerindeki istihdam, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin diğer iştiraklerine yönlendirilerek mağduriyet yaratmamaya özen gösterilmektedir.

Belediye bünyesindeki her şirketin ana faaliyeti kapsamında çalışması ilkesiyle işletme devirleri ve personel geçişleri yapılabilmektedir.

Tüm bu çalışmalar belediyemizin, ana faaliyetlerini gerçekleştirmesi ve şirketimizin daha verimli hizmet verebilmesi için mali disiplin uygulamaları, tam tasarruf tedbirleri ve iş gücü planlaması kapsamında sürdürülmektedir.

İZTARIM, daha verimli bir işleyişe sahip olmak ve hemşehrilerimize daha faydalı olmak için çalışmalarına devam edecek, üretim gücü daha da büyüyecektir.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.