Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İbadethanelerde temizlik

İbadethanelerde temizlik

Ramazan ayı öncesinde Menderes’te bulunan camilerde Menderes Belediyesi tarafından temizlik çalışması yapılıyor. Bütün camiler kurulan özel ekip tarafından temizleniyor. Menderes Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü tarafından kurulan İbadethane Temizlik Ekibi, Ramazan ayı öncesi çalışmalarını hızlandırdı. Özel olarak hazırlanan araç ile her sabah ilçede yer alan bir camide temizlik çalışmalarını yürüten ekip, camii içerisinde temizlik çalışmalarını gerçekleştirirken camii bahçesinde de gerekli düzenlemeyi yapıyor.

  • Ege Postası
  • 11.06.2014 - 10:02
İZMİR- İbadethane temizliğinin sadece Ramazan ayına özel yapılmadığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ‘ Seçim çalışmalarında söz verdiğimiz üzere ibadethaneler için özel bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İbadethanelerin fiziki yapısını iyileştirmenin yanı sıra temizlik konusuna büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda kurduğumuzİbadethane Temizlik Ekibi, özel olarak hazırlanan temizlik aracı ile kutsal mekanlarda temizlik hizmetlerini yürütüyor. Mübarek Ramazan ayının yaklaşması sebebiyle camilerimizdeki temizlik çalışmaları ihtiyaca göre kuru ve ıslak olmak üzere aralıksız devam ediyor. Her gün bir camide hizmetleri sürdüren ekiplerimiz, camii içinde yapılan çalışma sonrası, gerekli ise bahçedeki düzenlemeyi de gerçekleştiriyor. Bütün camilerimizde ki temizlik çalışmalarımız Ramazan ayı öncesinde tamamlanacak. Temizlik hizmetimiz sadece Ramazan ayı nedeniyle gerçekleşmiyor. Periyodik olarak gerçekleştirilecek çalışma ile ibadethanelerimiz sürekli temiz tutulacak’ diye konuştu.

Sağlıklı Ortamda İbadet
Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Soylu, ‘ Ekiplerimiz ilk olarak iç temizliği gerçekleştiriyor. Halılar özel makinelerle yıkanıp, camlar silinerek ortam dezenfekte ediliyor. Camii bahçesindede temizleme yapıldıktan sonra gerekli ise düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor. Böylecevatandaşlarımızın sağlıklı ortamda ibadet etmesi sağlanmış oluyor’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.