Dolar 34,2443
%0.3
Euro 37,6239
%-0.39
Altın 2.912,210
%-0.13
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İcma Sempzoyumu’nun son oturumu başladı

İcma Sempzoyumu’nun son oturumu başladı

Yeni Ümit ve Hira dergilerinin İstanbul Kongre Merkezi’nde ortaklaşa düzenlediği ‘Ortak yol haritası icma ve kolektif şuur" konulu uluslararası sempozyumda son oturuma geçildi. Dünyanın 81 ülkesinden çok sayıda din adamının ve akademisyenin...

  • Ege Postası
  • 28.04.2013 - 15:47
Yeni Ümit ve Hira dergilerinin İstanbul Kongre Merkezi’nde ortaklaşa düzenlediği ‘Ortak yol haritası icma ve kolektif şuur" konulu uluslararası sempozyumda son oturuma geçildi.

Dünyanın 81 ülkesinden çok sayıda din adamının ve akademisyenin iştirak etiği sempozyumun son oturumunda, ‘Günümüz Şartlarında İcmaın Fonksiyonel Hale Getirilmesi’ teması ele alınıyor. Fatih Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hamdi Döndüren başkanlığındaki oturumunda üç sunum yapılacak. Son oturumda İslam Akidesinde İcmaın Temelleri konulu ilk sunumu Üniversitesi Daru'l-ulum Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdülhamid Medkur yapacak. Tunus Uluslararası Alimler Birliği Genel Sekreteri Yardmcısı Prof. Dr. Abdülmecid Neccar ise 'Konjonktüre Riayetin İcmaın Fonksiyonel Hale Gelmesindeki Yeri ve Önemi' konulu sunumla davetlilerle buluşacak.

Oturumun 'İcma Neslinin Yetiştirilmesinin Dinamikleri’ konulu son sunumunu ise Tunus Metodoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Muhammed Babaammi yapacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.