Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İftara yetişmek isterken kazada öldü

İftara yetişmek isterken kazada öldü

Bolu'da iftara yetişmek için hız yapan sürücü önündeki araca çarparak hayatını kaybetti.Kaza D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde meydana geldi. İstanbul istikametinde ilerlemekte olan ve iftara yetişmek için hızlı gittiği tespit edilen...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 17:42
Bolu'da iftara yetişmek için hız yapan sürücü önündeki araca çarparak hayatını kaybetti.

Kaza D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde meydana geldi. İstanbul istikametinde ilerlemekte olan ve iftara yetişmek için hızlı gittiği tespit edilen Şenol Topuz idaresindeki 14 MA 042 plakalı otomobil, Fatih R. yönetindeki Karayolları temizlik aracına çarptı. Hurdaya dönen otomobil takla atarak sol şeritte bulunan sis lambasına çarptıktan sonra yol kenarında bulunan su kanalına devrildi. Sürücü Topuz otomobilde sıkışarak can verdi. Olay yerine çağırılan Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı kaza kırım ekibi, sürücünün cansız bedenini sıkıştığı yerden çıkarttı.

Aynı firmada beraber çalıştığı mühendis arkadaşı kazayı haber alır almaz olay yerine geldi. Arkadaşı kazayı telefonla ailesine haber verdi. Kazanın ardından D-100 kara yolunun İstanbul istikameti bir saat trafiğe kapandı. Karayolları'na ait kamyonu kullanan sürücü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.