Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Iğdır'da mayın patlamasında şehit olan askerler memleketlerine gönderildi

Iğdır'da mayın patlamasında şehit olan askerler memleketlerine gönderildi

Iğdır'da mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Mustafa Altan ile Er İbrahim Özkıdır'ın cenazeleri memleketlerine gönderildi.Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası Bayraktepe mevkiinde düzenlenen programda, güvenliği sağlamak...

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 14:15
Iğdır'da mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Mustafa Altan ile Er İbrahim Özkıdır'ın cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası Bayraktepe mevkiinde düzenlenen programda, güvenliği sağlamak için nöbet tuttuğu esnada mayına basarak şehit olan askerlerden Jandarma Onbaşı Mustafa Altan ile Er İbrahim Özkıdır için Iğdır Jandarma Alay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene; Iğdır Valisi Ahmet Pek, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral M. İhsan Batı, 1. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Necdet Yatkın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Erdem Yılmaz ve askeri yetkililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve şehitlerin özgeçmişinin okunmasından sonra Altan ve Ökıdır’ın cenazeleri askeri uçakla Gaziantep’e gönderildi.

Patlamada, Jandarma Onbaşı Mustafa Altan şehit, Er Jandarma İbrahim Özkıdır da ağır yaralanmıştı. Iğdır Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından askeri helikopterle Erzurum Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Özkıdır, yapılan müdahalelere rağmen şehit olmuştu. Özkıdır’ın cenazesi, tekrar askeri helikopterle Iğdır’a getirilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.