Dolar 32,8365
%-0.11
Euro 35,1053
%-0.5
Altın 2.426,940
%-1.02
Bist-100 10.487,00
%-1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhtiyaç sahibi aileye Belediye’den yardım eli

İhtiyaç sahibi aileye Belediye’den yardım eli

Buca Belediyesi’nin desteği Heseki Ailesi’ne erken bayram yaşattı. Geçim sıkıntısı yaşayan, evinin tavanı çöküp, çocukları ölüm tehlikesi atlatan Heseki ailesi için Buca Belediyesi tüm imkanlarını seferber etti.

  • Ege Postası
  • 22.09.2015 - 10:50
Eşi hapse girince iki çocuğuyla sıvası bile olmayan bir evde yaşam mücadelesi veren Emine Heseki’nin sessiz çığlığını Buca Belediyesi duydu.  Kurban Bayramı öncesi Heseki ailesinin evini bakıma alan Belediye yetkilileri kuru erzak, tüp yardımında bulunarak iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Emine Heseki ve çocuklarına bayram sevinci yaşattı. Buca Belediyesi boya işlemleri bitince eşya yardımında da bulunacak.

Buca Belediyesi Seyhan Mahallesi’nde yaşanan bir dramı sonlandırdı. Eşi cezaevinde olduğu için maddi sıkıntı yaşayan, sıvası bile olmayan iki göz odalı evinde iki minik çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Emine Heseki’nin imdadına Buca Belediyesi yetişti.



Seyhan Mahallesi Muhtarı İskender Karaçöp’ün aracılığıyla harekete geçen Belediye ekipleri Heseki Ailesi’nin yüzünü güldürdü. Belediye’nin girişimiyle bir hayırsever tarafından evleri bakım ve onarıma alınan aileye kuru erzak yardımı yapıldı. Buca Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta devreye soktuğu  “Ocaklar Sönmesin, Tencereler Kaynasın” kampanyası çerçevesinde aileye, yılda 3 kez 12 kg’lık mutfak tüpü alabileceği tüp kartları verildi. 



Buca Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri sürekli maddi kaynak sağlayabilmek amacıyla Emine Heseki Ailesini nakdi yardım kapsamına almak üzere işlemlere başlarken, sıva ve boya işlemlerinin tamamlanmasının ardından belirlenecek ihtiyaçları doğrultusunda eşya ve giyim bankasından da destek sağlayacak.



CAN GÜVENLİĞİ DAHİ YOKTU
İki çocuğu ile geçim sıkıntısı çektiğini, inşaat halinde olan evinin tavanının çökmesiyle çocuklarının ölüm tehlikesi atlattığını söyleyen Emine Heseki, erken bayram yaşattığı ve çocuklarının yüzünü güldürdüğü için Buca Belediyesi’ne teşekkür etti.

Ailenin zor günler geçirdiğini söyleyen Seyhan Mahalle Muhtarı İskender Karaçöp ise durumu öğrendiğinde Belediyeye bildirdiklerini ve çalışmaların hemen başladığını söyledi. Karaçöp emeği geçenlere teşekkür etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.