Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İngiliz basını: Derbide yaşananlar iç kargaşayı hatırlatıyor

İngiliz basını: Derbide yaşananlar iç kargaşayı hatırlatıyor

İngiltere basını dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olayların yaz döneminde İstanbul’da yaşanan olayları hatırlattığını yazdı.    İngiliz BBC televizyonunun internet sitesinde yer alan haberde ‘İstanbul...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 14:33
İngiltere basını dün oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşanan olayların yaz döneminde İstanbul’da yaşanan olayları hatırlattığını yazdı.

    İngiliz BBC televizyonunun internet sitesinde yer alan haberde ‘İstanbul derbisini taraftar olayları sonlandırdı’ başlığını kullanırken, sezonun ilk derbisi olduğu belirtilerek, bu olayın Türkiye’nin en büyük şehirinde (İstanbul) aylarca süren iç huzursuzluğun devamı olduğuna dikkat çekti.

    ITV News televizyonu da internet sitesinde ‘Türkiye’de çirkin görüntüler’ manşetini kullanarak, Beşiktaş taraftarların polis ile çatışmalarını yaz döneminde İstanbul’da yaşanan olayları hatırlattığı yorumunda bulundu.

    Daily Mail gazetesi ‘Galatasaray Beşiktaş derbisinin 93 dakikasında iptal edildikten sonra isyan eden taraftarlardan dolayı Drogba kaçmak zorunda kaldı’ başlığını kullandı. The Sun gazetesi ise yaşananları ‘İstanbul derbisi saldırılardan dolayı durdu’ başlığı ile okuyucularına duyurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.