Dolar 34,2426
%0.29
Euro 37,7708
%0
Altın 2.923,310
%0.25
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İngilizceyi yabancı hocalardan öğrendiler, hünerlerini tiyatroda sergilediler

İngilizceyi yabancı hocalardan öğrendiler, hünerlerini tiyatroda sergilediler

Adıyaman'da faaliyet gösteren Özel İkbal Koleji, öğrencilerin İngilizce öğrenmesi için uzun yaz tatilini fırsata dönüştürdü. Kolej yönetimi tarafından organize edilen yaz okulunda, anadili İngilizce olan 5 Amerikalı öğretmen öğrencilere...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 17:38
Adıyaman'da faaliyet gösteren Özel İkbal Koleji, öğrencilerin İngilizce öğrenmesi için uzun yaz tatilini fırsata dönüştürdü. Kolej yönetimi tarafından organize edilen yaz okulunda, anadili İngilizce olan 5 Amerikalı öğretmen öğrencilere hem teorik hem pratik eğitimler verdi. Öğrenciler bu sayede rahat bir şekilde İngilizce öğrenme fırsatı yakaladı. Toplam 3 hafta süren eğitim sonrasında hünerlerini sergileyen öğrenciler, İngilizce tiyatro oynadı, şiir okudu ve şarkılar söyledi.

        İngilizce öğretmenleriyle yaptıkları Gaziantep gezisini hiç unutmayacaklarını belirten öğrenciler, orada hem eğlendiklerini hem de öğretmenleriyle sohbet edebildiklerini belirtti. Öğrenci velileri ise İngilizce öğretmenlerinin evlerine ziyaret gerçekleştirmesinin muhteşem bir olay olduğunu ve onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. İngilizce öğretmenleri ise bu programdan çok memnun kaldıklarını ve öğrencilerin çok istekli ve yetenekli olduklarını dile getirdi. Amerikalı öğretmenler, evlerini ziyaret ettikleri velilerin misafirperverliğine hayran olduklarını aktardı.

        Adıyaman İkbal Koleji Müdürü Erhan Karabekmez, öğrencilerin 3 hafta boyunca 80 saat İngilizce dersini hem teorik, hem pratik şekilde gördüğünü söyledi. Karabekmez, okulun kaliteli eğitimde zirvede olduğunu belirterek, yaz tatilini fırsata çevirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Yaz tatilinde İngilizce öğretmenlerini her yıl yurt dışından getirdiklerine dikkat çeken Karabekmez, öğrencilerin yabancı dili öğrenmelerinde yabancı hocaların önemli olduğunun altını çizdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.