Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnşaat, bitişikteki binanın duvarını yıktı: 1 yaralı

İnşaat, bitişikteki binanın duvarını yıktı: 1 yaralı

Fatih’te bir apartmanın bodrum katının duvarı, bitişiğinde devam eden inşaat sebebiyle yıkıldı. Evde bulunan baba oğul son anda kurtuldu. Hafif yaralanan çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.Olay, Kocamustafapaşa Kuru Sebil Sokak’ta saat...

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 14:13
Fatih’te bir apartmanın bodrum katının duvarı, bitişiğinde devam eden inşaat sebebiyle yıkıldı. Evde bulunan baba oğul son anda kurtuldu. Hafif yaralanan çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kocamustafapaşa Kuru Sebil Sokak’ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, sokak üzerinde devam eden inşaat sebebiyle bitişiğindeki 4 katlı binanın bondrum kat duvarı çöktü. Bu sırada duvarı çöken odada bulunan Cevat Hüseyin Karakaya (53) oğlu Emir Karakaya’yı (12) duvarın altında kalmaktan son anda kurtardı. Oda ise harabeye döndü. Omzuna ve sırtına tuğla parçaları düşen Emir Karakaya yaralandı. Babası tarafından dışarı çıkartılan Karakaya, babasının kolundan tutarak kendisini çektiğini ve duvarın altında kalmaktan kurtardığını aktardı. Baba Cevat Hüseyin Karakaya da önlem almadığını iddia ettiği inşaat yetkililerine tepki gösterdi. Karakaya, neredeyse hayatlarını kaybedeceklerin ifade etti.

İnşaat yetkilileri ise basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Olayda hafif yaralanan Emir Karakaya ambulansla hastaneye kaldırıldı. Duvarı çöken evin sahibi Cevat Hüseyin Karakaya da inşaat sahiplerinden şikayetçi olacağını belirtti.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.