Dolar 34,1485
%-0.04
Euro 37,9060
%-0.68
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnşaatta bölgeler arası işbirliği görüşülüyor

İnşaatta bölgeler arası işbirliği görüşülüyor

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ile Vifak Sanayici ve İşadamları Derneği (VİSİAD) inşaat komiteleri işadamlarını bir araya getirdi. Bölgeler arası iş köprüleri ile ilgili bilgiler veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer,...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 16:14
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ile Vifak Sanayici ve İşadamları Derneği (VİSİAD) inşaat komiteleri işadamlarını bir araya getirdi.
Bölgeler arası iş köprüleri ile ilgili bilgiler veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, “Bu tür faaliyetler ile bölgesel anlamda iş gücü, pazar payı ve üyelerimize yeni iş bağlantıları, yeni projeler ve yatırımların yanında işbirlikleri oluşturmayı, İstanbul’un tecrübesini Trakya’nın imkanları ile birleştirip sinerji oluşturmayı hedefledik.” dedi.
VİSİAD üyeleri; yatırım imkanlarını yerinde görmek ve ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere Trakya bölgesine geldiklerini, bölgeye inşaat ve gayrimenkul üzerine yatırım yapmayı düşündüklerini belirtti.
Görüşmelerinin ardından VİSİAD İnşaat Komite Başkanı Yüksel Hamzaoğlu ve TAGİD İnşaat Komitesi Başkanı Fikri İşbilir günün anısına birbirlerine plaket takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.