Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnsanlarla iyi geçinin, uzun ve mutlu yaşayın

İnsanlarla iyi geçinin, uzun ve mutlu yaşayın

Erzurum’un Aşkale ilçesi Kandilli beldesi Merdiven köyünde yaşayan Hasan (99) ve Naide (86) Tanğ çifti, uzun ve mutlu yaşamalarını insanlarla iyi geçinmelerine bağladı. 'Yaşayan Çınarlara Yeşeren Umutlar Projesi' kapsamında Aşkale İlçe...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 16:08
Erzurum’un Aşkale ilçesi Kandilli beldesi Merdiven köyünde yaşayan Hasan (99) ve Naide (86) Tanğ çifti, uzun ve mutlu yaşamalarını insanlarla iyi geçinmelerine bağladı.

'Yaşayan Çınarlara Yeşeren Umutlar Projesi' kapsamında Aşkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman, İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı. Dr. Selmihan Tapanoğlu Karaca ve Kandilli İMKB Lisesi Müdürü Yaşar Yazıcıoğlu, Kandilli beldesi Merdiven köyünde yaşayan Hasan (99) ve Naide (86) Tanğ çiftini ziyaret ettiler. Misafirleri dışarıda karşılayan Hasan Tanğ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eşi Naide hanım ile beraber misafirlere çay ikram eden Hasan Tanğ, uzun süre genç kalmanın sırlarını anlattı.

Genç kalmanın en büyük sırrının çalışmak olduğunu ifade eden Hasan Tanğ, aynı zamanda doğal ve doğru beslenmenin de çok çok önemli olduğunu söyledi. Hala bahçede çalıştığını ifade eden Hasan Tanğ, eşi Naide Hanım ile çok mutlu olduğunu belirtti. Tanğ, bu kadar uzun ve mutlu yaşamalarının bir diğer sırrının ise aile, konu komşu, kısacası tüm insanlarla iyi geçinmek olduğunu vurguladı.

4 erkek ve 2 kız babası olan Hasan Tanğ’ın en yaşlı çocuğu 65 yaşında ve 40’ın üzerinde Torun sahibi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.