Dolar 34,2706
%0.06
Euro 37,3550
%-0.1
Altın 2.913,530
%-0.13
Bist-100 8.699,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnternetten bedava Almanca öğrenme imkanı

İnternetten bedava Almanca öğrenme imkanı

Almanya ve Avusturya’da çalışmak isteyenlerin dil öğrenebilmeleri için ‘deutsch.info’ adlı portal hazırlandı. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından desteklenen Almanca öğrenme sitesi,Berlin-Brandenburg Bilimler Akademisi’nde tanıtıldı....

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:11
Almanya ve Avusturya’da çalışmak isteyenlerin dil öğrenebilmeleri için ‘deutsch.info’ adlı portal hazırlandı. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından desteklenen Almanca öğrenme sitesi,Berlin-Brandenburg Bilimler Akademisi’nde tanıtıldı.

Projenin yöneticisi Jevgenij Gaus, 8 değişik ülkedeki ortaklarıyla geliştirdikleri online Almanca öğrenme sitesi ile Almanya ve Avusturya’da çalışmak ve yaşamak isteyenler için pratik örneklerle detaylı bilgiler verileceğini aktardı. Sitede uygulamalı dersler, ev kiralamadan resmi evrak doldurmaya kadar güncel hayattan örnekler yer alacağına dikkat çeken Gaus, sitenin beta versiyonu dün itibariyle kullanıma açıldığını, tüm fonksiyonların çalıştığı bir sitenin Ekim ayında tamamlanacağını duyurdu.

Deutsch.info projesinin ortaklarından Almanya Uyum Vakfı’nın Başkanı Ferry Pausch ise AB genişletilirse düşük kalifiye işgücü yaşanacağı yönündeki korkular yersiz çıktığını söyledi. AB üyelerindeki kalifiye elemanlar için Almanya cazip bir ülke olduğunu vurgulayan Pausch, ancak bunların çoğunluğunun daha sonra geri döndüğüne veya İngilizce konuşulan ülkelere gittiklerini söyledi. Bunun asıl sebeplerinden birinin Almanca gramerinin kavranamamasından kaynaklandığını tahmin eden Pausch, bu açıdan bedava online Almanca öğrenme imkanının önemli adım olduğunu savundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.