Dolar 34,2815
%0.34
Euro 37,5173
%-0.01
Altın 2.931,490
%1.46
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İranlı tırnakçılar güvenlik kamerasında

İranlı tırnakçılar güvenlik kamerasında

İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki döviz ve kuyumcu dükkanlarında para bozdurma bahanesiyle tırnakçılık yaptıkları iddiasıyla aranan İran uyruklu 1’i kadın 3 şüpheli gözaltına alındı. Sevk edildikleri mahkemece tutuklanan şüphelilerin...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 11:35
İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki döviz ve kuyumcu dükkanlarında para bozdurma bahanesiyle tırnakçılık yaptıkları iddiasıyla aranan İran uyruklu 1’i kadın 3 şüpheli gözaltına alındı. Sevk edildikleri mahkemece tutuklanan şüphelilerin el çabukluğuyla gerçekleştirdikleri tırnakçılık anları iş yerlerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Ataşehir, Maltepe, Büyükçekmece, Sultanbeyli, Başakşehir’deki döviz ve kuyumcu dükkanlarına gelen kişilerin çeşitli bahanelerle ellerine aldıkları paralardan 10 bin dolar ve 10 bin TL’lik tırnakçılık yaptıkları ihbarı üzerine polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Olayların birbiriyle bağlantılı olabileceğini değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yabancı uyruklu oldukları tespit edilen kişilerin, ellerindeki paranın değerini bilemedikleri ya da ellerindeki parayı bozdurmaya çalıştıkları gibi bahanelerle tırnakçılık yaptıkları görüldü. Bu kişilerin kullandığı otomobil plakasının belirlenmesi üzerine Neser Goudarzı (28), Asghar Mafı (33) ve Fatemeh Ahmadı (32) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.