Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İş kazası sonrası ölen MTA işçisi toprağa verildi

İş kazası sonrası ölen MTA işçisi toprağa verildi

Ankara’da Maden Tetkik Arama(MTA)’ya ait sondaj kampında geçirdiği iş kazasında ağır yaralanan daha sonra ise kaldırıldığı hastanede vefat eden işçi, memleketi Sivas’ta toprağa verildi. MTA’ya ait Ankara’da bulunan sondaj şantiyesinde...

  • Ege Postası
  • 26.09.2013 - 15:42
Ankara’da Maden Tetkik Arama(MTA)’ya ait sondaj kampında geçirdiği iş kazasında ağır yaralanan daha sonra ise kaldırıldığı hastanede vefat eden işçi, memleketi Sivas’ta toprağa verildi.

MTA’ya ait Ankara’da bulunan sondaj şantiyesinde çalışan işçi Vedat Güler (33) geçirdiği kaza sonrası ağır yaralandı. Kaldırıldığı Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde 3 gün tedavi gören işçi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Vedat Güler’in cenazesi öğle namazına müteakip Ulu Cami’ye getirildi. Burada kılınan cenaze namazına MTA Genel Müdür Sondaj Daire Başkanı Cengiz Erdem, Genel Maden İş Başkanı Eyüp Alabaş ile MHP İl Başkanı Kürşat Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar ile Ankara, Erzurum, Diyarbakır, Zonguldak, Konya ve İzmir ve Sivas’tan çok sayıda MTA işçisi katıldı.

2 çocuk babası olduğu öğrenilen Vedat Güler cenaze namazının ardından Yukarı Tekke aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.