Dolar 34,1969
%0.1
Euro 38,1760
%0.03
Altın 2.902,100
%-0.62
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşçi Partisi 29 Ekim kutlamalarına erken başladı

İşçi Partisi 29 Ekim kutlamalarına erken başladı

İşçi Parti'sinin Yeniden Atatürk Cumhuriyeti yürüyüşü Güzelbahçe Köyiçi'nden başladı

  • Ege Postası
  • 21.10.2012 - 10:25
 İZMİR- İşçi Partisi İzmir Güzelbahçe, Urla ve Mordoğan Örgütlerinin birlikte düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Yürüyüşü 20 Ekim 2012 cumartesi günü Güzelbahçe Köyiçi, Urla Cumhuriyet Meydanı, Gülbahçe Balıklıova’da yürüyüş ve Mordoğan’da Cumhuriyet Şöleni düzenledi.

Yasakları Yürüyerek Çiğniyoruz

Güzelbahçe’de saat:11.00’de başlayan yürüyüş İşçi Partisi Genel Yardımcısı ve İzmir İl başkanı Tugay Şen’in basına yaptığı açıklamayla başladı. Şen; ’ Yürüyüşümüz tüm İzmir için önemli. 29 Ekim Cumhuriyet bayramını tüm yasakları çiğneyerek kutluyoruz. Biz, kendimize ve milletimize güveniyoruz. AKP iktidarını indireceğiz’ dedi. Yürüyüşe en önde katılan Güzelbahçe E. Belediye Başkanı Ertan Avkıran yürüyüşte şöyle dedi:

Avkıran; Gerekirse canımı vermekten hiç çekinmem’

’Ben Cumhuriyet çocuğuyum. Atatürk’ün Cumhuriyetin olduğu her yerde bende varım. Cumhuriyetin askeriyim. Cumhuriyet için her şeyi yaparım. Gerekirse canımı vermekten hiç çekinmem’

Yürüyüşe bölgede oturan emekli subaylar, yazarlarla birlikte Prof. Dr. Taner Çamsarı da katıldı.

 ‘Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti’ ‘Hükümet istifa’ sloganlarıyla coşkuyla devam eden yürüyüşe halk da balkonlarda alkış tutarak, caddelerde korna çalarak destek verdi.Yürüyüş Kolu Urla’da da yürüyerek birinci gününü Mordoğan da tamamlayacak. Yüzlerce yurttaşın katıldığı Yürüyüş  kolu ikinci gününde Mordoğan  Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.